Etela
Roth
Celsa Steel
Etela
Roth
Celsa Steel
cp04

Pojkar 04 inför ny säsong 2018-19 med många nyheter

Efter en mycket framgångsrik säsong 2017-18 står pojkar 04 inför en ny säsong med många spännande nyheter. Vi har fått nya tränare efter att vårt långvariga tränarpar Christer Lundqvist och Anders Weckström har stigit åt sidan för att ge plats åt Fredrik Adamsson och Thomas Sundström, båda meriterade juniortränare med erfarenhet av att träna äldre juniorer. Till den nya tränarstaben hör också Mikael Kullberg med ansvar för lagets fysikträning. 

Då också spelartruppen har ändrat avsevärt från förra säsongen har inledningen av säsongen varit spännande. Tex. har vi deltagit i Gant Beach Cup i Åbo, en ny turnering för laget. Trots mycket sparsamt med träning i beach handboll gick det riktigt bra och vi vann silver i Pojkar 04 klassen efter förlust i finalen mot ett rutinerat beach handbollslag från Åbo. 

Förutom seriespel kommer laget att delta i flera inhemska turneringar under hösten. Höstens höjdpunkt är deltagandet i Norden Cup i Göteborg mellan jul och nyår. Om allt går enligt planerna försvarar vi seriemästerskapet i en Final Four turnering i april och avslutar säsongen traditionsenligt i Sjundeå Cup i maj.

I laget spelar säsong 2018-19 Rasmus Mikkelsen, Albin Weckström, Liam Hagman, Edvin Grönholm, Adrian Blomqvist, Robin Kullberg, Marcus Ojala, Castor Westerholm, Noah Lönnqvist, Linus Lundqvist, Simon Holmlund, Christoffer Ingman och Nicke Nurmi.

Som lagledare fortsätter Jari Ojala.