Etela
Roth
Celsa Steel
smliiga smsarja kasipallo kasipallo
 
Etela
Roth
Celsa Steel
herrar lagfoto

BK-46:s tempo knäckte SIF

BK-46 spelade sin 1600. match i mästerskapsserien/FM-ligan!
Första matchen spelades 11.10.1957 mot Arsenal.

(Västra NYland)

Det emotsedda västnyländska derbyt i handbollens FM-liga på onsdag, slutade i en klar hemmaseger för BK-46 från Karis. Gästande Sjundeå IF tvingades ställa upp med en decimerad trupp och orkade inte hålla samma tempo som BK i matchen som slutade 33-23 (15-10).

Läs mera / Lue lisää: 184. gången BK-46 - SIF

Tudelad match för BK i Pargas

(Västra Nyland)

BK tog den planenliga storsegern mot Pargas IF på bortaplan, men under ungefär tjugo minuter mitt i matchen såg det ut som att hemmalaget Piffen faktiskt bjöd upp till match. Segersiffrorna skrevs 22-34 (10-16).

Läs mera / Lue lisää: Berg och dal ...

BK-46 kontrade hem segern

(Västra Nyland)

Karislaget BK-46 tog en planenlig och enkel seger i handbollens FM-liga, då man i onsdagens match i Karis bollhall slog gästande Åbo IFK med klara 35-25 (18-9). BK grundlade segern med första halvlekens försvarsspel och med några riktigt snygga kontringar. Andra halvleken var sedan rena sömnpillret då BK tappade fokus.

LÄs mera / Lue lisää: Kontringar ...

BK-46 körde över HC HIK

(Västra Nyland)

Karislaget BK-46 tog en enkel seger i handbollens FM-liga då man i lördagens hemmamatch krossade gästande HC HIK från Hangö med 31-16 (13-4). BK:s segerrecept denna gång var ett rörligt och bra försvar i första halvleken.

Läs mera / Lue lisää:
BK övade nya uppställningar