Etela
Roth
Sjoblom
smliiga smsarja kasipallo kasipallo
 
Etela
Roth
Sjoblom
herrar lagfoto

BK-46:s tempo krossade PIF

(Västra Nyland)

Efter en trevande inledning fick hemmalaget BK-46 från Karis upp tempot i lördagens match i handbollens FM-liga. BK formligen sprang över, runt och ifrån sin motståndare Pargas IF och vann med hela 38-15 (17-7).

BK-46 pinade Cocks

(Västra Nyland)

De senaste säsongernas handbollsdominant, Cocks från Riihimäki, tog sin 46:e raka seger i handbollens FM-liga. Men gästande BK-46 från Karis bjöd på bra motstånd i söndagens match i Riihimäki som slutade 34-28 (18-16) i hemmalagets favör.

BK-46 körde över HC HIK

(Västra Nyland)

Det var bäddat för handbollsfest i Karis då hemmalaget BK-46 tog emot HC HIK från Hangö i FM-ligan i handboll i söndags. Det var dessutom första gången på 20 år som lagen möttes i landets högsta handbollsserie, för allt sedan säsongen 1996-97 har Hangölaget hållit till i de lägre serierna.

BK-46 tog planenlig premiärseger

(Västra Nyland)

Karislaget BK-46 tog en klar bortaseger när herrhandbollens FM-liga körde i gång på onsdagskvällen. Åbo IFK fick stryk med 37–22.

Helander på hugget – BK-46 öppnade säsongen med brakseger

(Västra Nyland)
BK-46 besegrade Åbo IFK med klara siffror i herrarnas handbollsliga. Benjamin Helander var matchens bästa målskytt.
ÅIFK hängde med i BK:s fart fram till ställningen 6–6 men då gjorde gästerna ett ryck och smällde in fem mål i följd.
Vid paus ledde BK-46 med 15–10.
I andra halvlek var BK ännu starkare och vann till slut med 37–22. Benjamin Helander pangade in åtta bollar och var matchens bästa målskytt.
Matchen var båda lagens första den här ligasäsongen.