Sjoblom
smliiga smsarja kasipallo kasipallo

Sjoblom

Två derbyn i Karis i helgen

(Västra Nyland)

BK-46 kommer till spel som förhandsfavorit på herrsidan, medan det är helt öppet i dammatchen. Det är förutsättningarna inför lördagens två västnyländska handbollsderbyn i Karis mellan BK och Sjundeå IF.

Röda mattan rullades ut för superstjärnan Mikael Källman

(Yle Sporten)

Från brutalt mottagande till stjärnstatus och inbjudan till lyxvilla vid Gardasjön. En ocoachbar landslagsprofil som skulle stå staty i Finland om han spelade ishockey. Han var en av världens bästa, säger århundradets spelare Magnus Wislander om Mikael Källman, som valdes till Bundesligans bästa som första utlänning.

Handbollens popularitet växer stadigt

Juniorverksamheten inom BK-46 Handboll blomstrar. För två år sedan grundades juniorsektionen, vars uppgift var att sköta om juniorsidans alla utmaningar. Efter en lyckad första säsong förstärktes juniorsektionen för ett år sedan, då verksamhetskoordinatorn Oscar Kihlstedt anställdes för att sköta den dagliga verksamheten. Oscar inleder nu sitt andra år och med erfarenheten från förra säsongen torde säsongsstarten löpa smidigt.