Sjoblom
smliiga smsarja kasipallo kasipallo

Sjoblom

dans-gala - tanssi-gaala

Har du redan köpt biljetter till DansGalan som arrangeras i Karis Idrottshall 28.10?
Om inte, så kan du förhandsköpa din dansgala-biljett nu inkommande onsdag (18.10) 11-13 eller fredag (20.10) 11-13.
Biljetterna säljs i BK-46 Handbolls klubblokal vid Karis Idrottshall. Pris 22€.

Oletko jo ostanut lipun TanssiGaalaan, joka järjestetään Karjaan Urheiluhallissa 28.10?
Jos et, niin voit ostaa lipun ennakkoon tulevana keskiviikkona (18.10) 11-13 tai perjantaina (20.10) 11-13.
Lippuja myydään BK-46 Käsipallon kerhohuoneistossa Karjaan Urheiluhallin vieressä. Hinta 22€.

Kontaktperson / yhteyshenkilö
Oscar Kihlstedt +358 405574032

gala

Röda mattan rullades ut för superstjärnan Mikael Källman

(Yle Sporten)

Från brutalt mottagande till stjärnstatus och inbjudan till lyxvilla vid Gardasjön. En ocoachbar landslagsprofil som skulle stå staty i Finland om han spelade ishockey. Han var en av världens bästa, säger århundradets spelare Magnus Wislander om Mikael Källman, som valdes till Bundesligans bästa som första utlänning.

Handbollens popularitet växer stadigt

Juniorverksamheten inom BK-46 Handboll blomstrar. För två år sedan grundades juniorsektionen, vars uppgift var att sköta om juniorsidans alla utmaningar. Efter en lyckad första säsong förstärktes juniorsektionen för ett år sedan, då verksamhetskoordinatorn Oscar Kihlstedt anställdes för att sköta den dagliga verksamheten. Oscar inleder nu sitt andra år och med erfarenheten från förra säsongen torde säsongsstarten löpa smidigt.

Jäsenmaksu 2017-2018 ja jäsenedut

Jäsenmaksu kaudelle 2017-2018 on 30€.

Jäsenedut kaudella 2017-2018: (näyttämällä jäsenkortti)

- 2 € alennus edustusjoukkueiden kotiotteluihin
- 20 % alennus BK:n FanShopissa
- 20 % alennus Team Sportiassa Karjaalla, 10 % jo alennetuista hinnoista
- Ravintola Sociksessa lounas eläkeläishintaan
- 2 € alennus hampurilaisateriasta Art Cafe Serendipityssä
- 25 % alennus à la carte-listalta Ravintola KW:ssa (voimassa maanantai-torstai)
(yhdellä jäsenkorttilla saa alennuksen kahdelle)
- 10 % alennus hoidoista Raaseporin Fysioterapiassa

BK-46 Käsipallo kiittää yhteistyökumppaneita. Liity jäseneksi jo tänään!

Lue lisää kohdasta "Seura/Jäsenhakemus"