BK-naisilla hymyä huulessa

<Etelä Uusimaa 11.2.2016>

BK-naisilla hymyä huulessa

BK-46:n käsipallonaiset laittoivat lauantaina vahingon kiertämään ja tuulettivat oloaan SM-sarjassa. Viimeksi Dickenin puolustuspihdeissä poroksi palanut BK heitti hohtimet Atlaksen kaivoon ja kohteli sarjajumboa kotikentällään kaltoin. Voittolukemat kirjattiin notta 34-20 (16-12).

BK-46 skrällde i Riihimäki

Karislaget BK-46 stod för säsongens största skräll i handbollens FM-liga, då laget knep ett poäng borta mot suveräna tabellettan Cocks från Riihimäki. Onsdagens match var en riktigt thriller och slutade 35-35 (17-17) då BK kom igen gång efter gång i andra halvleken.

Hellbergin vuoro särkeä summeri - Kalkkiviivoilla kuhisee

<Etelä Uusimaa 7.2.2016>

Hellbergin vuoro särkeä summeri - 
Kalkkiviivoilla kuhisee

Katkeraan loppuun asti ovat BK-46:n käsipallomiehet pitäneet kannattajiaan jännityksessä ja se on totisesti kannattanut. Jahka oli Alex Lignell taikonut Siuntiosta tasapelipisteen vapaaheitollaan peliajan jo umpeuduttua, kun jo oli Jasper Hellberg seuraavana jonossa loihtimassa lisää legendaa. Trillerintäyteinen kotiottelu keskiviikkona HIFK:ta vastaan ratkesi prikulleen viimeisellä sekunnilla, kun Hellberg tempaisi oikeasta laidasta pallon uuniin ja karjaalaiset riemukkaaseen 28-27 (15-12)-voittoon. Siinä on kaksi peliä putkeen, joista olisi hyvinkin voinut jäädä käteen 0-1 pistettä, mutta joista ihan ihmeellisinä miehinä raavittiin kolme. HIFK:n maailma puolestaan musteni toisen kerran perätysten, sillä se hävisi viimeksi Dickenille lähes identtisellä tavalla.